Zárszerelés

Zárnyitás-ajtónyitás

Lakáson belül maradt, esetleg elveszett a kulcsa? Gyorsszolgálati jelleggel vállaljuk ingatlanának zárnyitását.

A zárnyitás megkezdése előtt meg kell győződnünk arról, hogy az adott ajtót valóban a jogosult személynek nyitjuk-e ki, ezért kérjük, ne vegyék tolakodásnak, ha munkatársunk lakcímkártyát, vagy más jogosultságot igazoló dokumentumot kér.

Becsapódott ajtó esetén, az esetek döntő többségében, ajtónyitás következtében sem a zár, sem pedig az ajtó nem sérül. Néhány újabb típusú biztonsági ajtó esetén sajnos az ajtónyitás csak a zár sérülésével oldható meg, ezen esetekben zárcsere szükséges.

Kulcsvesztés esetén, sajnos hiába van esetleg pótkulcs a bezárt ajtó mögött, a zárak nyitását csak roncsolással tudjuk megoldani. A roncsolás csak a zárat érinti, az ajtó szerkezete nem sérül. A roncsolásos nyitásra a magyar jogszabályok köteleznek, melyek szerint minden roncsolás mentes (finomnyitási) módszer titkosszolgálati módszernek minősül, így alkalmazása büntetendő.

Különböző hatósági eljárások keretében is vállaljuk zárak nyitását, erről bővebben a Hatósági zárnyitás pontban olvashat honlapunkon az alábbi linken :

Zárnyitással kapcsolatban keressen bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, legjobb tudásunk szerint adunk felvilágosítást a felmerülő kérdésekre.


Zárszerelés-zárcsere

Akad, szorul, nem, vagy csak nehezen zárható az ajtó? Akár gyorsszolgálati jelleggel, akár előre egyeztetett időpontban vállaljuk ajtózárak javítását, cseréjét.

A munkát minden esetben állapotfelméréssel kezdjük, ez alapján teszünk javaslatot az adott zár javítására, illetve cseréjére. Azokban az esetekben, amikor a zár nem javítható, illetve gazdaságtalan a zárjavítás, a zárcserét is elvégezzük. Amennyiben a zárcsere nem oldható meg, mert az adott zárat már nem forgalmazzák, az ajtó átalakítását is elvégezzük szükség szerint.

Sok esetben az ajtózár meghibásodását az adott ajtó rossz beállítása okozza, ezekben az esetekben az ajtó beállítását elvégezzük, a zavartalan működés érdekében.

Milyen esetekben javasoljuk a zárcserét:

  • illetéktelen kezekbe került a kulcs
  • a kulcs másolása költségesebb, mint a zárcsere
  • új ingatlan vásárlásakor
  • bérlőváltáskor
  • bizonytalan zárműködés esetén
  • nem megfelelő biztonsági fokozat
  • elavult technikai megoldások esetén.

Zárcsere esetén az Önök igényeit és az ajtó adottságait figyelembe véve igyekszünk költséghatékony megoldást találni.

A felmerülő kérdésekre örömmel felelünk, keressen minket bizalommal.


Főkulcsos és egyéb zárrendszerek

Problémát okoz a hatalmas kulcscsomó, gondot jelent, hogy hová, ki juthasson be kulcsaival? Segítünk! Kérésére megtervezzük zárrendszerét, javaslatot teszünk arra, hogy az adott körülmények között milyen zár típusokkal szabad foglalkozni.

Azonos zárlatú rendszerek esetén egy kulccsal valamennyi zárát nyitni tudja.

Főkulcsos rendszerek esetén az egyes zárakhoz meghatározhatja a hozzáférést.

Amennyiben nem szeretne kulcsokkal bajlódni, a zárak piacán is egyre elterjedtebbek az "okos" megoldások.

A helyszín, illetve az elvárások ismeretében segítünk kiválasztani, telepíteni az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Örömmel várjuk jelentkezését amennyiben elképzelése megszületett, vagy esetleg még csak körvonalazódik és segítségre van szüksége a különböző lehetőségek testre szabásában.